Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
13. oktober 2012
Flasket
27. oktober 2012
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
75
OG/FG
1062 / 1010
Bitterhet (IBU)
60,0 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

6.00 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) 78.9 %
0.50 kg Oats, Flaked (2.0 EBC) 6.6 %
0.50 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236.4 EBC) 6.6 %
0.30 kg Roasted Barley (591.0 EBC) 3.9 %
0.30 kg Chocolate Malt (886.5 EBC) 3.9 %

Humle og krydder

30.00 g Chinook [13.00 %] 90.0 min
20.00 g Columbus (Tomahawk) [14.00 %] - 30.0 min
10.00 g Chinook [13.00 %] - 15.0 min
10.00 g Columbus (Tomahawk) [14.00 %] - 5.0 min

Andre ingredienser

0.50 tab Whirlfloc (15.0 min)
1.00 ts. Yeast Nutrient (15.0 mins)

Meskeinformasjon

50 grader 15 min
66.7 grader 30 min
75.6 grader 10 min

Gjærtype

WLP013 London Ale

Gjærmengde

1L Starter

Informasjon om gjæring

20 grader 7 dager
12 grader 7 dager

Kommentarer


[BBcode]