4900 g Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC)
2830 g Pilsner (2 Row) Bel (3,9 EBC)
680 g Peat Smoked Malt (5,5 EBC)
590 g Rye Malt (9,3 EBC)
490 g Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC)
200 g Chocolate Malt (689,5 EBC)
100 g Roasted Barley (591,0 EBC)
22,00 g Columbus (Tomahawk) [16,50 %] 90 min, 36,2 IBUs
22,00 g Cascade [5,50 %] -15 min, 5,6 IBUs
22,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - 5 min, 2,0 IBUs
15,00 g Columbus (Tomahawk) [14,00 %] - 0 min, 0,0 IBUs
100 gram eikechips, soaket i 2 dl Hennessy cognac tilsettes gjæringskaret etter 5 dager. Cognacen blir med i gjæringskaret
67 grader i 1 time.
Skyllevann 82 grader.
WLP007
2 rør
13 dager på 18 grader
4 gram sukker pr liter øl