Klasse
10D Saison
Brygget
9. august 2013
Flasket
28. august 2013
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1,061 / 1,003
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

4,5kg Pils malt
0,4kg Wheat malt
0,24kg Munich malt type 1
60 gram Munich malt type 2
0,8kg Dememera sukker

Humle og krydder

40gr Select Spalt 6,5% 60min
35gr Select Spalt 6,5% 1 min

Andre ingredienser

Yeast nutrients, irish moss og servomyces ved 15 min

Meskeinformasjon

75 minutter ved 63 grader

Gjærtype

wlp565 + wlp715

Gjærmengde

begge ihht mr.malty

Informasjon om gjæring

3 dager ved 20 grader
økt med 1 grad/dag til 26 grader, så redusert 1 grad/dag til 21 grader og tilsatte WLP715 og fortsatte gjæring fem dager til.

Kommentarer

Naturlig karbonert til volco2: 3.0


[BBcode]