Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
26. november 2016
Flasket
8. april 2017
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
45
OG/FG
15 / 7,500
Bitterhet (IBU)
15,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
37,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner 2, Vienna 4,4; Hvete 1; Cara M 1; Cara Pils 1; Aroma 1; Maisflak 1; Hyllbær 1(friske).

Humle og krydder

Saaz 150 g -60 min; Saaz 100g - 25 min

Andre ingredienser

Einersil i meskekar

Meskeinformasjon

60 C i 1 time; 68 C i 0,5 timer.

Gjærtype

Egen villgjær

Gjærmengde

Starter

Informasjon om gjæring

Primærgjæring ved 12 - 15 C i 3 uker. Sekundærgjæring og lagring på eikefat til flasking.

Kommentarer


[BBcode]