Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
14. februar 2012
Flasket
10. april 2012
Alkoholstyrke
9,5%
Farve (EBC)
18
OG/FG
1075 / 1003
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
48,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

11,5 kg pilsnermalt
0,5 kg Carapilsner
1,0 kg lyst kandissukker
1,7 kg farin

Humle og krydder

100 g Styrian Golding 5.2% 60 min
50 g Saaz 3.5% 30 min
50 g Saaz 3.5% 15 min

Andre ingredienser

½ ts. Super Moss 10 min
1,5 ts Gjærnæring 10 min

Meskeinformasjon

Infusjonsmesking, 90 min på 65 grader, burde hevet til 67 grader

Gjærtype

WLP570 gjær

Gjærmengde

2 rør WLP570 gjær, 7 l. starter

Informasjon om gjæring

3 dager på 18 C, 5 dager på 22 C, 4 uker på 25 C

Kommentarer


[BBcode]