Klasse
2G Klassisk røykøl
Brygget
13. januar 2014
Flasket
13. mars 2014
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
42,6
OG/FG
1061 / 1016
Bitterhet (IBU)
29,9 (T)
Karbonering
F
Filtrert
ja
Mengde vørter
48,5l
Mengde ferdig øl
48,5l
Gjærbare ingredienser

5300 g munich malt
3700 g smoked malt Weyermann
1800 g pilsner malt
900 g cystal malt
350 g chocolate malt

Humle og krydder

59 g Hallertau tradition pellets 7,1 % 60 min boil
26 g Mt. Hood pellets 4,5 % 60 min boil
80 g Tettnang pellets 3,1 % 10 min aroma steep

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Speidel. 20 min 52 gr,, 60 min. 66 gr, 5 min 78 gr

Gjærtype

Wyeast 2124

Gjærmengde

800 ml slurry

Informasjon om gjæring

Gjæret ved 8-10 grader. Lagret ved 2 grader før filtrering

Kommentarer


[BBcode]