Klasse
10D Saison
Brygget
1. juni 2014
Flasket
15. august 2014
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
8,9
OG/FG
1,059 / 1,007
Bitterhet (IBU)
25,5 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Pilsner malt
0,3 kg Munich malt
0,3 kg Hvetemalt
0,06 kg Caramunich 2
0,34 kg sukker

Humle og krydder

80 g Hallertauer @ 60 min
20 g Hallertauer @ 0 min

Andre ingredienser

Protafloc

Meskeinformasjon

67 grader C i 70 min

Gjærtype

White Labs WLP565

Gjærmengde

1 pk, 1 L starter

Informasjon om gjæring

1 dag @ 20 grader C
1 dag @ 21 grader C
1 dag @ 22 grader C
1 dag @ 23 grader C
1 dag @ 24 grader C
2 dager @ 25 grader C
1 dag @ 26 grader C
8 dager @ 27 grader C

Kommentarer


[BBcode]