German Pilsner Malt 5.178 kg 78,4 % 2.7 In Mash/Steeped
Weyermann Pale Malt 0.420 kg 6,4 % 0.3 In Mash/Steeped
Weyermann CaraAroma 0.254 kg 3,8 % 13.1 In Mash/Steeped
Belgian Special B 0.246 kg 3,7 % 14.4 In Mash/Steeped
Sugar - Dark Candi Syrup 0.510 kg 7,7 % 16.2 Start Of Boil
Nelson Sauvin 12,5 % 20 g 26.0 Loose Pellet Hops 90 Min From End
Nelson Sauvin 12,5 % 5 g 5.6 Loose Pellet Hops 45 Min From End
Nelson Sauvin 12,5 % 10 g 4.4 Loose Pellet Hops 10 Min From End
Kokt krydderte av:
8 g appelsinskall (fersk)
2 g malt korianderfrø
1,4 g malt kanel
3,5 g tørket timian
0,6 malt muskattnøt
Silt og tilsatt sammen med gjær.
65 grader.
T-58
1 pakke
Romtemperatur