Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
17. januar 2016
Flasket
16. februar 2016
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
18
OG/FG
1,058 / 1,017
Bitterhet (IBU)
61,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt (tysk) 88%
Carahell 8%
Caramunich I 4%

Humle og krydder

30 g Centennial 8,5% (90 min)
20 g Galena 12,2% (90 min)
25 g Centennial 8,5% (15 min)
16 g Centennial 8,5% (5 min)
50 g Centennial 8,5 %(tørr)
100 g Citra 12% (tørr)

Andre ingredienser

Gypsum
Baking Soda
Chalk
Whirlfloc
Yeast Nutrient

Meskeinformasjon

1 time på 67 grader
20 minutter på 72 grader
5 minutter på 76 grader

Gjærtype

WY. Am. Ale II 1272

Gjærmengde

3 l starter (1 rør)

Informasjon om gjæring

16/17 grader i dunk i 3/4 dager. Deretter 1 uke på 18 grader. Avsluttet med rundt 10 dager eller så på 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]