Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser
Tørket appelsinskall
Brygget
19. oktober 2014
Flasket
21. desember 2014
Alkoholstyrke
8,1%
Farve (EBC)
52
OG/FG
1,066 / 1,004
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4.2 kg Pilsner malt
450 g Munich malt
250 g Crystal malt 120
200 g Vienna malt
200 g Wheat malt
100 g Carafa I
340 g Candi sugar, mørk
220 g Turbinado
500 g Extra lys spraymalt

Humle og krydder

60 g Styrian goldings 60 min
20 g Saaz 20 min

Andre ingredienser

20 g tørket appelsinskall

Meskeinformasjon

68 grader 60 min
Mash out 10 min

Gjærtype

Wyeast French saison

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

2 uker primærgjæring 18 grader
6 uker sekundærgjæring 18 grader

Kommentarer


[BBcode]