Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
8. november 2014
Flasket
10. mars 2015
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
91,9
OG/FG
1,065 / 1,019
Bitterhet (IBU)
65,5 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
14,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Pale malt
0,34 kg Carafa 2
0,25 kg Caramunich 2
0,25 kg Chocolate malt

Humle og krydder

30 gr Magnum @ 60 min
14 gr Cascade @ 5 min
8 gr Centennial @ 5 min

Andre ingredienser

Protafloc
Servomyces

Meskeinformasjon

67 grader C i 60 min

Gjærtype

White Labs WLP001

Gjærmengde

1 rør, 1,5 l starter

Informasjon om gjæring

Gjæret på 19 grader C i 17 dager

Kommentarer


[BBcode]