Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
13. januar 2017
Flasket
28. januar 2017
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
6,6
OG/FG
1,047 / 1,008
Bitterhet (IBU)
17,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
22,5l
Gjærbare ingredienser

Pilsner (Ireks) - 4 EBC -3,5 kilo
Wheat Malt, Pale (Weyermann) - 3,9 EBC - 1,25 kilo
Wheat, Flaked - 3,2 EBC - 1,25 kilo

Humle og krydder

Hallertau Blanc - 8,3 % alpha - 20 gram på 90 minutter.
Hallertau Blanc - 8,3 % alpha - 25 gram på 2 minutter.

Organisk dyrket spansk koriandrefrø, knust - 40 gram på 2 minutter.
Organisk dyrket appelsin zest - 60 gram på 2 minutter.

Andre ingredienser

Protaflock - 1/2 tbl - 10 min.
Gjærnæring - 1/2 ts - 10 min.
Kalsiumsulfat - 2 gram/10 liter vann.
Kalsiumklorid - 1 gram/10 liter vann.

Meskeinformasjon

64 grader celcius i 90 minutter.

Gjærtype

WLP 400

Gjærmengde

ca 218 mrd celler

Informasjon om gjæring

19 grader celcius i syv dager.
22 grader celcius i 8 dager.

Kommentarer


[BBcode]