Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
27. januar 2018
Flasket
28. februar 2018
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1,054 / 1,011
Bitterhet (IBU)
46,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter
Munich
Caraclear

Humle og krydder

Citra

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min.
78 grader i 10 min

Gjærtype

Wyeast 1318

Gjærmengde

250 Mrd celler

Informasjon om gjæring

Gjæret i 5 dager på gjæringskar før overført til keg med overtrykksventil og tørrhumle.
Gjæret i 9 dager til før CC og overføring på nytt fat for conditioning.

Kommentarer


[BBcode]