Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
9. februar 2013
Flasket
23. februar 2013
Alkoholstyrke
4,2%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1042 / 1010
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
10,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

1200 gram Heidelberg Pilsnermalt
500 gram Hvetemalt
300 gram Hveteflak

Humle og krydder

6 gram Northern brewer pellets 10,5% 60 minutter
15 gram Fuggles pellets 5 % 5 minutter
8 gram korianderfrø 5 minutter
Skall fra 1 appelsin, 1 grapefrukt og 1 sitron 5 minutter

Andre ingredienser

2 gram Irish moss 5 minutter

Meskeinformasjon

Mesket 67 grader i 60 minutter.

Gjærtype

WLP400

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjæret på ca 19 grader i 3 døgn og ca 21 grader i 11 døgn

Kommentarer


[BBcode]