11000 g Maris Otter (5 EBC)
2000 g Ekstra lys DME
1000 g Caraplus (10EBC)
350 g Peated malt (5 EBC)
190 g Dark Crystal (275 EBC)
1000 g Demerarasukker (tilsatt etter 3 dagers gjæring)
-60 min:
80 g Northern Brewer (8,5 %)
-30 min:
60 g First Gold (7,5 %)
-5 min:
40 g First Gold (7,5 %)
37 g Fuggles (4,5 %)
-15 min:
1 stk. Whirlfloc
1 tsk. gjærnæring
Parti-gyle:
Mesket inn med 32 liter vann og mesket ved 68 grader i 90 minutter.
First runnings tappet av (ingen skylling).
WLP007 WLP023 WLP099
1: 007, 023, 2: 099
Gjæring ved 20 grader i 30 dager.
Deretter flasket og lagret ved 16 grader.