Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
14. september 2014
Flasket
3. oktober 2014
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1046 / 1009
Bitterhet (IBU)
44,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

5000g Pilsnermalt
250g Cara Pils

Humle og krydder

20g Magnum 13,4% 60min
15g Saaz 3,7% 15min
15g Saaz 3,7% 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65grader 90min
Øket til 75grader i de siste 10 minutter av de 90.

Gjærtype

Wyeast 2007 Pilsner

Gjærmengde

starter 1 liter

Informasjon om gjæring

10 grader 15 dager
20 grader 3 dager
coldcrash 4 grader 1 dag

Primet med 5g/L hvitt sukker for karbonering.

Kommentarer

Noe usikker på antall liter vørter, om det er antall liter til fermentering har jeg korrekte data.


[BBcode]