Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
16. januar 2013
Flasket
5. februar 2013
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
76
OG/FG
1063 / 1016
Bitterhet (IBU)
50,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,5l
Mengde ferdig øl
25,5l
Gjærbare ingredienser

3900 gram Maris Otter
1720 gram Brown malt
800 gram Rye malt
320 gram Chocolate malt
240 gram Torrified Wheat
200 gram Special B
160 gram Smoked malt

Humle og krydder

55 gram Northern Brewer 10,4% 60 min
35 gram Northern Brewer 10,4% 10 min
65 gram Northern Brewer 10,4% 1 min

Andre ingredienser

1kpsl servomyces
1ts gjærnæring

Meskeinformasjon

1t@ 67grC

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

350 bill celler

Informasjon om gjæring

Gjæret 3 uker ved 20 grader

Kommentarer

Naturlig karbonert til volco2: 2,1


[BBcode]