Klasse
9E Imperial stout
Brygget
12. desember 2013
Flasket
28. desember 2013
Alkoholstyrke
8,1%
Farve (EBC)
103
OG/FG
1082 / 1020
Bitterhet (IBU)
105,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
42,0l
Mengde ferdig øl
38,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 9800 g
Chocolate Malt 400 g
Crystal Malt 120 800 g
Roasted Barley 600 g
Cara Rye Malt 400 g
Dry M ExtractC 1300 g
Demerera Sugar 500 g
Maple Syrup 500 g

Humle og krydder

Amarillo 6.5% alpha 100 g dry hopped
Chinook 15% alpha 80 g 90 minutes
Amarillo 11.6% alpha 100 g 15 minutes
Amarillo 11.6% alpha 100 g 5 minutes
Citra 11% alpha 60 g 15 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63C i 67 min
78C i 10 min

Gjærtype

Safale US05

Gjærmengde

3 pk a 11 g

Informasjon om gjæring

14 dager 18-20 C

Kommentarer


[BBcode]