Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
14. januar 2016
Flasket
28. januar 2016
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1,058 / 1,006
Bitterhet (IBU)
77,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
38,0l
Mengde ferdig øl
37,0l
Gjærbare ingredienser

200 g caramel mørk (30 ECB)
500 g caramel lys (90 ECB)
11 000g pale malt (6.6 ECB)

Humle og krydder

90 - min
30,00 g cascade blomst [8,00%]
20,00 g Centennial [10,00 %]
20,00 g Simcoe [13,00 %]

15 - min
30,00 g Simcoe [13,00 %]
20,00 g cascade blomst [8,00 %]
10,00 g Centennial [10,00 %]

10 - min
appelsinskal fra tre ferske appelsiner

5 - min
50,00 g cascade blomst [8%]
60,00 g Cascade [5,50 %]
40,00 g Centennial [10,00 %]
40,00 g Citra [12,00 %]
40,00 g Simcoe [13,00 %]

Tørrhumling
60,00 g Cascade [5,50 %]
40,00 g Citra
40,00 g Simcoe
30,00 g Centennial

Andre ingredienser

super moss

Meskeinformasjon

66 C i 75 min skylling på 78 C

Gjærtype

Wyeast 1056 American

Gjærmengde

400 billioner

Informasjon om gjæring

primergjæring i 4 dager på 19 C
deretter tørrhumling og gjering på 19 C i 10 dager

14 dagers lagring på flaske ca 21 C (g sukker pr. Liter øl)

Kommentarer


[BBcode]