200 g caramel mørk (30 ECB)
500 g caramel lys (90 ECB)
11 000g pale malt (6.6 ECB)
90 - min
30,00 g cascade blomst [8,00%]
20,00 g Centennial [10,00 %]
20,00 g Simcoe [13,00 %]
15 - min
30,00 g Simcoe [13,00 %]
20,00 g cascade blomst [8,00 %]
10,00 g Centennial [10,00 %]
10 - min
appelsinskal fra tre ferske appelsiner
5 - min
50,00 g cascade blomst [8%]
60,00 g Cascade [5,50 %]
40,00 g Centennial [10,00 %]
40,00 g Citra [12,00 %]
40,00 g Simcoe [13,00 %]
Tørrhumling
60,00 g Cascade [5,50 %]
40,00 g Citra
40,00 g Simcoe
30,00 g Centennial
super moss
66 C i 75 min skylling på 78 C
Wyeast 1056 American
400 billioner
primergjæring i 4 dager på 19 C
deretter tørrhumling og gjering på 19 C i 10 dager
14 dagers lagring på flaske ca 21 C (g sukker pr. Liter øl)