Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
20. desember 2016
Flasket
4. januar 2016
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1,049 / 1,012
Bitterhet (IBU)
15,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,5l
Gjærbare ingredienser

2,2 kg Hvetemalt
1,6 kg Pale Malt Maris Otter
0,6 kg Munich Malt

Humle og krydder

34 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 60 min
20 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 15 min

Andre ingredienser

2,1 gram Gypsum

Meskeinformasjon

67 grader i 65 min
74 grader i 10 min

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

3 rør

Informasjon om gjæring

2 uker på ca 20 grader

Kommentarer


[BBcode]