Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
8. januar 2017
Flasket
20. februar 2017
Alkoholstyrke
7,22%
Farve (EBC)
23,2
OG/FG
1,075 / 1,020
Bitterhet (IBU)
34,8 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Muntons Pale (Venture)
Castle Malting Munich
Castle Malting Cara Gold
Castle Malting Special B

Humle og krydder

Centennial

Andre ingredienser

Irish moss
Gjærnæring

Meskeinformasjon

10 min -50 deg C
30 min - 60 deg C
30 min - 70 deg C

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

5 pk a 11 gram

Informasjon om gjæring

4 dager på 17 deg C deretter 10 dager ved 20 deg C. Overføring til carboy og deretter coldcrashet til 0.5 deg C. Der den befant seg inntill flasking. Flaskene har deretter stått mørkt ved 12 deg C.

Kommentarer


[BBcode]