Klasse
2D Münchener dunkel
Brygget
8. oktober 2017
Flasket
29. oktober 2017
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
46
OG/FG
1,050 / 1,012
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

2,5 kg Bestmalz Munich II, 25 EBC
2,5 kg Bestmalz Vienna malt, 8 EBC
300 g Weyermann Caramunich III, 150 EBC
150 g Weyermann Carafa Special II, 1150 EBC
100 g Bestmalz Special X, 350 EBC

Humle og krydder

25g Smaragd, 5,9%aa, 60 min
25g Smaragd, 5,9%aa, 20 min
20g Smaragd, 5,9%aa, 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

50C i 30 min
63C i 15 min
69C i 15 min
78C i 10 min

Gjærtype

Bavarian Lager M76

Gjærmengde

ca 600 mill. celler

Informasjon om gjæring

Tastys Fast lagering Method + 1 uke på ca 2 grader.

Kommentarer

Ølet er mottrykksfyllt på flaske.


[BBcode]