Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
18. februar 2016
Flasket
10. mars 2016
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1,056 / 1,004
Bitterhet (IBU)
48,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

5,6 kg Pale malt
400 g Pale Crystal
600 g Dextrose

Humle og krydder

20 g Galena @ First Wort Hop
15 g HBC 438 @15 min
15 g Simcoe @ 15 min
15 g Centennial @ 15 min
15 g HBC 438 @ 1 min
15 g Simcoe @ 1 min
15 g Centennial @ 1 min
15 g HBC 438 @ dry hop
15 g Simcoe @ dry hop
15 g Centennial @ dry hop
Dry hop siste uke av gjæringstiden.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

enstegs mesk 66 grader I 60 minutter.
Skylling 35 minutter ved 78 grader.

Gjærtype

Mangrove Jacks M44

Gjærmengde

2 dl "slurry"

Informasjon om gjæring

Gjæret 3 uker ved 20 grader romtemperatur

Kommentarer

gjær er høstet fra aktiv gjærkake, skyllet før bruk.
Antall liter vørter= kokemengde


[BBcode]