9 kg Maris Otter pale malt
0,75 kg Pale crystal malt
0,75 kg crystal malt
0,75 kg münchenermalt
0,15 kg Carafa special 3
300 gram sukker til flaskekarbonering
60 minutter:
25 gram Amarillo (9,2%)
15 minutter:
50 gram Amarillo (9,2%)
50 gram Chinook (12,7%)
5 minutter:
50 gram Amarillo (9,2%)
50 gram Chinook (12,7%)
Tørrhumling, 10 dager:
50 gram Amarillo (9,2%)
50 gram Chinook (12,7%)
22 gram CaSo4 i mesk + 4 gram i skyllevann
11 gram CaCo3 i mesk
0,4 kg rice hulls i mesk
1 whirlfloc tablett, 15 minutter kok
1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok
25 dråper Brewer`s Clarex, i gjæringskaret
67 grader i 75 minutter
78 grader i 5 minutter (mashout)
WLP 001
2 rør + starter
Primærgjæring:
18 grader i 14 dager
Flaskekarbonering:
22 grader i 14 dager