Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
1. januar 2014
Flasket
2. januar 2015
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
49
OG/FG
1,057 / 1,006
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

1.26 kg Knust hvete helkorn
1.58 kg Pilsner Malt
1.58 kg Vienna Malt
790.00 g Caraplus 10EBC
790.00 g Crystal 100 EBC
400.00 g Candi Sugar, Amber 316.00 g Special B Malt

Humle og krydder

22.00 g Styrian Goldings @ -90 mins 5.40 % alfa

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 20 min@50.0°C
40 min@63.0°C
30 min@72.0°C
Utmesk 10 min@76.0°C
Batch Sparge

Gjærtype

WLP665 og WY3763

Gjærmengde

Ett rør og en pakke

Informasjon om gjæring

Ett års gjæring i Better Bottle, varierende romtemperatur.

Kommentarer


[BBcode]