Klasse
1E Münchener helles
Brygget
3. januar 2014
Flasket
27. januar 2014
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
5,9
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

10,50 kg Pilsner
0,50 kg Carapils
0,30 kg Acid Malt

Humle og krydder

70,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 75,0 min
30,00 g Tettnang [4,50 %] - Boil 45,0 min

Andre ingredienser

0,66 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins)
2,tbl Servomyces (boil 10 min)

Meskeinformasjon

1 meskesteg ved 66C i 90 min.
2,5l vann per kg malt.
2,50 tbsp PH 5.2 Stabilizer

Gjærtype

White Labs WLP833

Gjærmengde

6L starter

Informasjon om gjæring

11 dager ved 10C

Kommentarer


[BBcode]