2.5 kg German pilsner malt
2.5 kg German Spelt malt
0.2 kg Sukker
30 Gram Hallertau Blanc 8.2 %AA
Bringebær Pure 1kg
WLN 1000 1/2 ts. (gjærnæring)
Protafloc 1/2 tb. (klaring)
Defoamer 2 dr. (skumdemper)
25 liter
40 grader 10 min
51 grader 15 min
67 grader 55 min
78 grader 10 min
6 liter Skyllevann 78 grader
Kok 90 min
Brygget på
Speidel 20L
SafeBrew wb-06
2 pakker
Gjærtempratur ble styrt av STC1000+
17 grader 12 døgn
21 grader 2 døgn
17 grader 6 døgn
Det ble brukt spelt malt isteden for vanlig hvete malt.
Laget for en som ikke tåler så godt hvete men tåler spelt.
Ble brukt vanlig sukker for å øke OG.