Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7A Weizen/Weissbier)
Ekstra ingredienser
900g bjørnebær
Brygget
8. februar 2014
Flasket
1. mars 2014
Alkoholstyrke
4,5%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1,044 / 1,010
Bitterhet (IBU)
14,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

2500g pilsnermalt
2500g hvetemalt

Humle og krydder

10g Citra 60min

Andre ingredienser

900g knust bjørnebær til primærgjæring

Meskeinformasjon

45C 20 min
65C 60min
78c 10min
90min kok

Gjærtype

wy3068 weihenstephan

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

14 dager primær deretter 7 dager i sekundær

Kommentarer


[BBcode]