Klasse
5B Amerikansk brown ale
Brygget
6. april 2012
Flasket
20. april 2012
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
38
OG/FG
1056 / 1018
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4000 gram Maris Otter Pale Malt
500 gram Crystal malt (60L)
150 gram Chocolate malt (850EBC)
20 gram Black malt (900EBC)

Humle og krydder

35 gram Willamette 6% 60 min
12 gram Hallertauer Hersbrucker 4% 60 min
12 gram Willamette 6% 0 min

Andre ingredienser

1 ts Irish Moss

Meskeinformasjon

Brygget etter BIAB-metoden.
Mesket på 67 grader i 75 minutter.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

1 pakke i 1 liter starter

Informasjon om gjæring

Gjæret i 14 dager på ~19 grader.

Kommentarer


[BBcode]