Klasse
4G Kölsch
Brygget
30. juni 2013
Flasket
10. juli 2013
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1047 / 1010
Bitterhet (IBU)
19,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
60,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 7200 g
Wheat Malt 3 EBC 1000 g
Cara Munich 100 EBC 120 EBC 500 g
Dry Light Extract 8 EBC 2300 g

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 88 g 60 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 41 g 10 minutes

Andre ingredienser

Irish Moss
Gjærnæring

Meskeinformasjon

Speidel: 48 gr. 10 min, 62 gr. 30 min, 72 gr. 20 min, 78 gr. 10 min.

Gjærtype

WLP029

Gjærmengde

4 l. starter

Informasjon om gjæring

16-18 gr. 14 dager. Gjæret i tre separate bøtter. Tappet på fat 10.7.2013. Senere tatt over på flasker.

Kommentarer


[BBcode]