Klasse
13G Klassisk norsk hjemmebrygg
Brygget
15. november 2015
Flasket
3. desember 2015
Alkoholstyrke
8,1%
Farve (EBC)
57
OG/FG
1079 / 1017
Bitterhet (IBU)
10,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
135,0l
Mengde ferdig øl
130,0l
Gjærbare ingredienser

Stjørdalsmalt 33000g
Maris Otter 14000g
Crystal malt 150 6000g
Mørk sirup 1000g
Demerarasukker 1000g

Humle og krydder

Willamette (17%) 25g i 60 min
Saaz (3,3%) 100g i 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Stegmesking i 60 min fra 55 til 67 grader. Deretter 67 grader i 30 min

Gjærtype

Kveik

Gjærmengde

0,5l slurry

Informasjon om gjæring

Pitchet på 30 grader, sto på 20-24 grader i 18 dager

Kommentarer


[BBcode]