Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
12. februar 2013
Flasket
3. mars 2013
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
36
OG/FG
1,052 / 1,014
Bitterhet (IBU)
24,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
100,0l
Mengde ferdig øl
95,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5 EBC 16000 g
Crystal Malt 130 EBC 1000 g
Chocolate Malt 600 EBC 700 g
Amber Malt 162 EBC 1000 g
Brown Malt 250 EBC 500g
Munich Malt 20 EBC 3000 g

Humle og krydder

East Kent Golding 4.4% alpha 150 g 60 minutes
East Kent Golding 4.4% alpha 100 g 15 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader, 90 min

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

Masse fra Nøgne Ø

Informasjon om gjæring

20 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]