Klasse
2C Märzen
Brygget
1. august 2016
Flasket
22. august 2016
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
18
OG/FG
1055 / 1012
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
65,0l
Mengde ferdig øl
57,0l
Gjærbare ingredienser

7kg pils
5kg Munich 1
1.5kg melanoidin
0.2kg bjørns havregryn
0.2kg cara pils

Humle og krydder

80g perle 60min
60g hallertau blanc 15 min

Andre ingredienser

13ml melkesyre
20g Kalsiumklorid
15g kalsiumsulfat
Protafloc
Gjærnæring

Meskeinformasjon

67c i 60 min.

Gjærtype

Wlp 830

Gjærmengde

1600 mill

Informasjon om gjæring

6 dager på 8c
8 dager på 10c
2/3 av fg så diasetyl rest
2 dager på 19c
CC

Kommentarer


[BBcode]