Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
21. september 2017
Flasket
13. oktober 2017
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1067 / 1013
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Pils malt 48%
Munich Malt 40%
Melanoidin Malt 6.7%
Carahell 3.3%
Caraamber 2.2%

Humle og krydder

Magnum v 60 minutter til IBU
Tettnang 0.5g/L v/20 min
Tettnang 0.5g/L v/10 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader i 1 time

Gjærtype

Saflager W34/70

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Gjæret på 14 grader.

Kommentarer


[BBcode]