Klasse
4G Kölsch
Brygget
12. januar 2014
Flasket
22. februar 2014
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1052 / 1010
Bitterhet (IBU)
28,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

- 4kg Pilsnermalt 3,9EBC
- 0,60kg Cara-pils 3,9EBC
- 0,45kg Caragold 9EBC

Humle og krydder

- 28 gram Spalter (4,5%) på 60 minutter
- 10 gram Hellertauer Heresbrucker (4%) på 60 minutter
- 28 gram Spalter /4,5%) på 15 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Single infusion, light body
64,5 grader i 75 minutter

Gjærtype

WLP036 Düsseldorf

Gjærmengde

1 rør med starter

Informasjon om gjæring

Gjæret på 18 grader i 1 mnd, deretter 10 dager på nytt gjærkar 20 grader før tapping

Kommentarer


[BBcode]