Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
28. september 2016
Flasket
12. oktober 2016
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,046 / 1,008
Bitterhet (IBU)
28,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
63,0l
Mengde ferdig øl
59,0l
Gjærbare ingredienser

12100,50 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC)

605,03 g Caramel Light (BestMälz) (30,0 EBC)

302,51 g Chateau Munich Light (15,0 EBC)

151,26 g White Wheat Malt (4,7 EBC)

Humle og krydder

30,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 60,0

118,00 g Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min

90,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 9,0 Days

Andre ingredienser

15,00 g super moss

Meskeinformasjon

66 grader i 60 min
72 grader i 20 min

Gjærtype

1056

Gjærmengde

ca 500 billion

Informasjon om gjæring

19 grader i 16 dager

Kommentarer


[BBcode]