Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
14. oktober 2012
Flasket
28. oktober 2012
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1066 / 1012
Bitterhet (IBU)
75,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

5000 gram Maris Otter Pale Malt
300 gram Crystalmalt (20L)
300 gram Crystalmalt (40L)

Humle og krydder

20 gram Centennial 10% 30 min
15 gram Columbus 14% 30 min
15 gram Simcoe 13% 30 min
15 gram Amarillo 9% 15 min
15 gram Columbus 14% 15 min
15 gram Simcoe 13% 15 min
30 gram Simcoe 14% 0 min
15 gram Amarillo 9% 0 min
15 gram Columbus 14% 0 min
30 gram Amarillo 9% tørrhumlet 10 dager
15 gram Columbus 14% tørrhumlet 10 dager
15 gram Simcoe 13% tørrhumlet 10 dager

Andre ingredienser

10 gram gypsum
1 ts Irish Moss

Meskeinformasjon

Mesket etter BIAB-metoden.
65 grader i 90 minutter, deretter varmet opp til 75 grader.

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

1 pakke i 1 liter starter

Informasjon om gjæring

Gjøring i 14 dager på ~19 grader.

Kommentarer


[BBcode]