Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
14. mars 2014
Flasket
16. april 2014
Alkoholstyrke
13,0%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1112 / 1012
Bitterhet (IBU)
90,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

10.029 kg Maris Otter Malt
0.501 kg Caramalt 30
0.501 kg Crystal 60
0.250 kg Special-B
0.5 kg hvete
0.5 kg havreflak

Humle og krydder

Target 100g @ 60 min
EKG 30g @ 15
EKG 30g @ 2

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader i 90 minutter

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

Overpitch fra slurry

Informasjon om gjæring

21 dager

Kommentarer


[BBcode]