Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
8. februar 2015
Flasket
24. februar 2015
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
6,7
OG/FG
1,053 / 1,010
Bitterhet (IBU)
15,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
120,0l
Mengde ferdig øl
100,0l
Gjærbare ingredienser

16.46 kg bestmalt hvete 70%
7.05 kg bestmalt pils 30%

Humle og krydder

240g Hallertauer Mittelfrueh 2.85% - 60 min - 15 IBU

Andre ingredienser

2kg rice hulls

Meskeinformasjon

55 grader 15 min
67 grader 60 min
77 grader 10 min

Gjærtype

wyeast 3068 weihenst

Gjærmengde

2. gen. slurry

Informasjon om gjæring

Startet på 18, gradvis økning til 20 på de 4 første dager. 22 grader siste par dager.

Kommentarer


[BBcode]