Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
15. august 2015
Flasket
29. august 2015
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
15,4
OG/FG
1,049 / 1,010
Bitterhet (IBU)
37,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
27,0l
Gjærbare ingredienser

5,63 kg Pale malt, Maris Otter
0,30 kg crystal malt

Humle og krydder

24g Magnum (12,5%) 60 min
67g Amarillo (8,9%) 5 min
67g Amarillo (8,9%) tørr 8 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Starter på 60 grader, øker jevnt til 67 over 15 min. Holder på 67 grader i en time. Utmesk på 72 grader i ti minutter

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pk rehydrert

Informasjon om gjæring

18 grader i 3 dager
20 grader i 11 dager

Kommentarer


[BBcode]