Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
14. januar 2015
Flasket
18. februar 2015
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1,071 / 1,013
Bitterhet (IBU)
33,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

64,3% Pilsner Malt
16,1% Maris Otter
8% Aromatic Malt
8% Dark Munich
3,5% Vienna

Humle og krydder

Northern Brewer 10% FWH til 33,5 IBU

0,8g/l Hallertauer Mittelfrüh 15min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

80min, 66 grader

Gjærtype

Saflager S-23

Gjærmengde

34.5 gram

Informasjon om gjæring

Start gjæring 10 grader, økende til 13.5 i.l.a. 10 dager
2 døgn diacetylrast 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]