Klasse
8A Dry stout
Brygget
17. januar 2016
Flasket
26. januar 2016
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
104
OG/FG
1052 / 1015
Bitterhet (IBU)
31,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
43,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter, Black Malt, Crystal Malt, Roasted Barley

Humle og krydder

Target, Goldings, Liberty

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Stegmesking
60 min 67 grader
10 min 72 grader
10 min 78 grader

Gjærtype

1187 Ringwood Ale

Gjærmengde

2 pk Ringwood Ale

Informasjon om gjæring

9 dager på 19 grader
Etter tapping 7 dager på 19 grader.

Kommentarer


[BBcode]