Klasse
13G Klassisk norsk hjemmebrygg (basistype 13G Klassisk norsk hjemmebrygg)
Ekstra ingredienser
Breine
Brygget
8. juli 2014
Flasket
16. august 2014
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1,037 / 1,014
Bitterhet (IBU)
60,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

6 kg
Munchen/Pale ale

Humle og krydder

175 g til sammen
60 min - 20 min - 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

58 til 75 grader

Gjærtype

Safsrew S-33

Gjærmengde

pose

Informasjon om gjæring

ca 14 dager

Kommentarer

Bitterhet (IBU): ?
Fått en homle, vet ikke Alpha Acids

Kun brukt den humlen


[BBcode]