Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 8700 g
Cara Pils 37 EBC 4 EBC 534 g
Cara Munich 100 EBC 124 EBC 400 g
Chocolate (dehusked) Malt 800 EBC 454 g
Roasted Barley 1100 EBC 375 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 300 g
Nugget 14.8% alpha 75 g 90 minutes
Chinook 12.1% alpha 10 g 90 minutes
Chinook 12.6% alpha 30 g 60 minutes
Simcoe 13% alpha 23 g 45 minutes
Columbus 16% alpha 23 g 30 minutes
53 g centennial ved 1 min,
23 g simcoe ved 1 min,
tørhumlet i 10 dager med:
23 g centennial,
23 g simcoe og
86 g columbus
68 degrees for 90 minutes, 78 degrees for 10 minutes. Kok 90 min. 31,5 liter meskevann. 3 l. Kg.
US05
6 pk. tørrgjær
Gjær pitchet på 17,5 grader. Gjæret på 17,5 grader frem til tørrhumlingen og tilsetning av vann og sukker.
Gjær ble rehydrert i 6 dl. vann på 35 grader