Klasse
2B Wiener
Brygget
22. februar 2015
Flasket
7. mars 2015
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
29,8
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
27,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

7,00 kg Pilsner
3,00 kg Vienna Malt
1,00 kg Caramel Malt
0,50 kg Melanoiden Malt
0,20 kg Acid Malt
0,20 kg Torrified Wheat

Humle og krydder

60,00 g Perle - Boil 75,0 min
50,00 g Hallertauer Mittelfrueh - Boil 45,0 min
50,00 g Tettnang - Boil 10,0 min

Andre ingredienser

1,00 Whirlfloc Tablet - Boil 10,0 min
2,00 tsp Yeast Nutrient - Boil 10,0 mins

Meskeinformasjon

Protein Rest 50,0 C 30 min
Saccrification1 62,0 C 30 min
Saccrification2 68,0 C 30 min

Gjærtype

White Labs WLP833

Gjærmengde

2nd gen yeast.

Informasjon om gjæring

Ferment at 9C for 11 days,then increase temp to 16C for Diacetyl rest for 3 days.
Mature at 2C for 5 days and then prime and bottle

Kommentarer


[BBcode]