Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
14. februar 2015
Flasket
28. februar 2015
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
33,5
OG/FG
1,058 / 1,012
Bitterhet (IBU)
25,2 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale malt 6,3 kg
Caramber/krystallmalt 350g
Carabohem/krystallmalt 350g
Sjokolade Brewfarm 60g

Humle og krydder

Cascade 22g (60min)
Nelson Sauvin 16g (10min)
Nelson Sauvin 11g (0 min)

Tørrhumling
Nelson Sauvin 16g
Cascade16g
Centenial 16g

Andre ingredienser

Kjærleik.

Meskeinformasjon

BIAB.
70 min. 66 C

Gjærtype

WYeast London3

Gjærmengde

1 kapsel

Informasjon om gjæring

1 kapsel i 1 liter gjærstartar.

Gjæra på 22gradar i 14 dagar.

Kommentarer

Medbryggarar:

Alexander Aker og Ivar Steen


[BBcode]