Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser
Agurk
Brygget
2. februar 2013
Flasket
15. februar 2013
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
79
OG/FG
1049 / 1009
Bitterhet (IBU)
17,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

51% Muntons Pale Malt
49% Tysk Hvete

Humle og krydder

13g Magnum 60 min 2011

Andre ingredienser

14 agurker uten skall og frø tilsatt i 10 dager.

Meskeinformasjon

64,4 grader i 75 min.

Gjærtype

WLP 400

Gjærmengde

3 rør

Informasjon om gjæring

2 uker på 17 grader

Kommentarer


[BBcode]