Klasse
8A Dry stout
Brygget
6. februar 2014
Flasket
10. mars 2014
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
65,5
OG/FG
1,053 / 1,009
Bitterhet (IBU)
35,1 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
17,5l
Gjærbare ingredienser

70.3% Pale Ale Malt
19.8% Flaket bygg
9.9% Black barley (kvernet i mandelkvern)

Humle og krydder

57 g East Kent Golding @ 60 min

Andre ingredienser

1 tablett whirlfloc
1 teskje 5.2 pH stabilizer

Meskeinformasjon

49 grader C i 15 min
64 grader C i 60 min

Gjærtype

WLP004

Gjærmengde

1xWLP004(1L starter)

Informasjon om gjæring

18 grader C i 10 dager

Kommentarer

Oppskriften er basert på Jamil Zainasheff sin "Cerveza de malto seca" fra "Brewing Classic Styles"


[BBcode]