Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
28. desember 2012
Flasket
24. februar 2013
Alkoholstyrke
4,6%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1046 / 1011
Bitterhet (IBU)
21,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

5100 gram Castle pale malt
200 gram Castle krystallmalt

Humle og krydder

53 gram East Kent Goldings 4% i 60 min
15 gram East Kent Goldings 4% i 15 min
15 gram East Kent Goldings 4% i 2 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket i 13 liter vann ved 65 grader i 60 min.
Siling i 90 min

Gjærtype

Wyeast 1335

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

Gjæret i 18 grader i 9 dager
Ettergjæret på fat i 18 grader i 7 dager
Lagret på fat ved 0-4 grader i ca 6 uker

Kommentarer


[BBcode]