Klasse
9E Imperial stout
Brygget
15. april 2015
Flasket
29. april 2015
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
97
OG/FG
1100 / 1032
Bitterhet (IBU)
53,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,5l
Gjærbare ingredienser

3600g Maris Otter Pale Malt
450g Munich Malt 25 EBC
700g Crystal Malt 120 EBC
400g Melanoidin Malt 70 EBC
280g Chocolate Malt 1250 EBC
280g Black Malt 1400 EBC
3000g Lys DME

Humle og krydder

Cascade, 7% AA, 40g, 60 min
Northern Brewer, 10,5% AA, 30g, 15 min
Northern Brewer, 6% AA, 10g, 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Brew in a Bag: 20 liter vann, 60 min på 67C. Skylte med 7 liter vann 75C.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

2 pk, (2 l starter)

Informasjon om gjæring

13 dager, 20C.

Kommentarer


[BBcode]